Sötétítő függönyök – Dekor függönyök – “Rezsi” függönyök

Függönyözésben erősek vagyunk! Profi függönyvarrás!

FÜGGÖNYVÁSÁR 2022 ŐSZ

Feltöltöttük polcainkat, gyári maradék dekor- és sötétítő függönyökkel!

4.900 Ft/fm alatti áron

azonnal vehetők, vihetők, varrathatók!

140 cm vagy 280-300 cm magas egyszínű és mintás dekoranyagok és sötétítő függönyök nagy választékban, készletről, töredék árakon!

AMÍG A KÉSZLET TART!

Megoldjuk; ha fontos az olcsóbb függönyözés, és azt is, ha a luxusfüggönyözés mellett dönt és mindezt nem luxus árakon, szeretné…

Minden ízlésnek, stílusnak megfelelő függöny

Sötétítő- és dekor függönyöket többféle szélességben nagy választékban kínálunk készletről és rendelésre is. Modern- illetve klasszikus mintás dekorfüggönyeinkből csodaszép drapériákat, sötétítőket, római rolókat készítünk.

Sötétítő függöny – Fénykizáró függöny – Dekorfüggöny – Drapéria

Melyiket, mikor?

Sötétítő függönyt válasszunk, ha: 

Sötétítő függönyt válasszunk, ha nincsen szükség nagy fénykizárásra, tehát a napsütés nem zavar a nappali tevékenységben minket. Este nem világít egy erős lámpa az ablakunk előtt, vagy a kisgyermek nappali alvásához nem kell a teljes sötétség. Tehát elegendő a sötétítő függöny, ha csak az erős árnyékolás a cél, illetve, hogy az esti lámpagyújtás után ne lásson be a szomszéd.

Jó tudni, hogy minél sötétebb a választott sötétítő függönyünk színe, annál kevesebb fény szűrődik be az ablakon át. Varrodánkban készítünk bélelt függönyt is, mellyel elérhető a teljes sötétítés is.

HŐFOGÓ „REZSI” FÜGGÖNY

Vásárlónk nevezte el „rezsi függönynek” azt a hőfogó függöny megoldást, ami hozzásegíthet a fűtési költség csökkentéséhez. Két réteg sötétítő közé további „szigetelésként” még egy flízvatta réteget is teszünk. (téli kabátokat is ilyennel bélelik) Készülhet ajtó, ablak elé, vagy akár térelválasztóként is.

Fénykizáró függöny szükséges, ha: 

Fénykizáró függöny szükséges, ha nagyon erősen besüt a nap a lakásba és nincsen redőny. A speciálisan szövött fénykizáró függönyök képesek a helyiség hőmérsékletét nagyságrendekkel csökkenteni.

Dim out vagy black out fénykizárót válasszak?


A dim out fénykizáró anyag – két textilréteg közé beszőtt fekete szálaknak köszönhetően – 80-85%-ban zárja ki a fényt. Ezzel télen és nyáron is részt vesz a hőszigetelésben. Mintás és minta nélküli változatait is kínáljuk. Jó esésű dekoratív sötétítő. Sok dim out függönyt készítettünk már iskolákba irodákba, mert pl. a projektor használatakor elengedhetetlen.

A black out anyagot olyan eljárással készítik, hogy az már képes 100%-ban kizárni a fényt, de tudni kell, hogy ezek a szövetek – egy a hátoldalukon lévő műanyag réteg miatt – kevésbé lágy esésűek, ellenben redőny helyettesítésére is alkalmasak és valóban teljes fénykizárást tesznek lehetővé.

DIM OUT FÜGGÖNY AKCIÓ!

Csökkentett áron kínáljuk SD dim out (fénykizáró) függönyeinket, melyek a hideg ellen is védhetnek, ha béleljük őket.

(“REZSIFÜGGÖNY”)

A fénykizáró függönyök elkészítését is vállaljuk. Alábbiakban egy-két példa mennyibe kerülne Önnek most az akciós árú dim out sötétítő függöny.

Javaslatunk, hogy a sötétítésre szánt függönyből a karnis hosszának másfélszeresét számoljuk, hogyha nem is szeretnénk nagyon dús hullámzást, mint egy könnyű áttetsző függönynél, de ne is egy feszes mozivászon legyen a végeredmény.

1. példa szerint ha a karnisunk 100 cm hosszú, akkor legyen a függöny 150 cm széles a megfelelő karnis méretre ráncolva és példaként 250 cm magas.

  • Anyagköltség: 1.6 méter a 150 cm széles változatból x 3.490 Ft = 5.584 Ft
  • Függönyráncoló: 1,5 méter x 230 Ft = 345 Ft
  • Munkadíj nálunk: minden varrott folyóméter 550 Ft, azaz a fenti esetben: 9,5 méter x 550 Ft = 5.225 Ft

Tehát összesen: 11.154 Ft.

Dekorfüggöny: 

Amikor nincsen szükség fénykizárásra, de még sötétítésre sem, nagyon jó választás az úgynevezett dekorcsík, vagy dekorsál, melyet a nyílászáró két oldalára teszünk, ezzel esztétikus keretet adunk a könnyű függönynek. Ha van redőnyünk, illetve nem zavar minket a beláthatóság lámpafénynél, érdemes ezekkel a csinos dekorcsíkokkal dekorálni a szobát. Ízléses függöny elkötőkkel tovább fokozhatjuk az esztétikai élményt.

Drapéria: 

A függönyözés megkoronázása. A drapéria egy felső díszítő textilelem ami a függönyeink elé kerül. Lehet a drapériánk feszített vagy hullámos. Másfeles, dupla, de akár háromszoros bőséggel is készíthetjük. Különböző fazonú és magasságú drapériát is varrhatunk. Sok esetben készítünk drapériát, ha az a cél, hogy a megkopott, vagy nem túl látványos karnis eltakarását is megoldjuk, Ebben az esetben a rögzítését öntapadós tépőzárral és a függönyre varrt tépőzáras szalaggal oldjuk meg.

Római roló: 

A sötétítés megoldható az egyre divatosabb római roló segítségével, mely szerkezet a függönyünk fel-le irányba való mozgatására alkalmas, annak megfelelően, hogy mennyi világosságot szeretnénk beengedni a szobába.
A római rolót szoktuk ajánlani abban az esetben is, ha a hagyományos függönyözés nem jöhet szóba, mert nincsen elegendő hely elhúzni a nyílászárok szélére a függönyöket.

HASZNOS TANÁCSOK,

HA FÜGGÖNYT VÁLASZT

  • Legyen önnél színminta a tapétája vagy kárpitszövete anyagából
  • Ha ez nem lehetséges készítsen fotót a helyiségről, hogy segíthessünk
  • Ha bizonytalan, vigye haza tőlünk a mintasálakat, hogy otthonában dönthessen
  • Kérdezze tapasztalt kollégáinkat, illetve komplexebb feladatnál lakberendező partnert is tudunk ajánlani.

Hétről-hétre újabb függönyökkel és akciókkal várjuk Önt is!

Készleten levő sötétítő- és dekoranyagainkból diszkont árakon vásárolhat. 

Rendelésre minta alapján, több gyár kínálatából már 1 hét várakozási idővel választhat. 

Sötétítő függöny mintáinkat is kölcsönadjuk, hogy kiválaszthassa a legtökéletesebb textíliát.

 

Profi függönyvarrás!

Rövid határidővel varrunk

fényáteresztő függönyöket

vitrázsfüggönyöket

dekorfüggönyöket

drapériákat

sötétítő függönyöket

fénykizáró függönyöket

bélelt függönyöket melyek szigetelnek is

római rolókat

 

Függönyök készítését az általunk forgalmazott termékekből vállaljuk.

Alapanyag kereséssel, függönyözéssel kapcsolatos kérdésekkel és árajánlat kérésekkel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonon: 06 1 282 6967 és online is kenag@kenag.hu illetve személyesen üzleteinkben.

Item added to cart.
0 items - Ft