Fényáteresztő függönyök

Függönyözésben erősek vagyunk!

JÓ TIPP!

KENAG SIKERTERMÉK!

A Voile függöny fehér és ekrü színben, 300 cm magas, ólomzsinórral az alján.

Csak 1.590 Ft /fm

Büszkék vagyunk rá, hogy már több ezer méter voile függönyt értékesítettünk, illetve varrtunk meg magánemberek lakásaiba, óvodákba, iskolákba, irodákba.

Ha szépen, de olcsón szeretné lakását, panzióját, szállodáját, éttermét, irodáját függönyözni, jöjjön hozzánk, mi segítünk az ideális fényáteresztő függöny kiválasztásában. Fehér, ekrü, színes, mintás fényáteresztő függönyből választhat.

Készleten levő függönyeinket csökkentett árakon kínáljuk, mert ezeket a termékeinket gyári raktárkészletekből és beszállítók függöny vásárain szerezzük be.

Ezért járnak hozzánk már sok-sok éve olyan magán- és közületi vásárlók is, akiknek muszáj kis költségvetésből megoldani a függönyözést.

Fehér, színes, mintás, hímzett fényáteresztő függönyből választhat. Kínálunk voile, organza, jacquard, len, pamut fényáteresztő 150, 180, 280, 300 cm magas függönyöket és vitrázs függönyöket is.

Ha készletünkön mégsem találja meg az igazit, rendelhetünk Önnek függönyt a világ több országából. Különböző függönygyárak kínálatából választhat mintasáljaink segítségével. A mintákat haza is viheti, hogy a legmegfelelőbben dekorálhassa otthonát. Szakembereink segítenek a tervezésben és a választásban.

A választott alapanyagokból színvonalas munkával készítünk függönyöket.

Az alábbi képeken látható függönyök csak ízelítők 140 m²-es függönyszalonunk óriási kínálatából.

A Méta utcai üzletükben található 140 m2-es függönyszalonunkban rengeteg kézzel fogható ötletet, enteriőrt, karnist és függöny megoldást kínálunk. Látványos függönycsodák, hatalmas választék, “ezerféle” mintasál, és segítőkész hozzáállás vár mindenkit a Méta Centrumban, a Kenag Textilnél!

Függönyözzön velünk, hiszen garantáltan rövid határidővel vállalunk függöny és egyéb textil termék varrást magánvásárlók és közületek részére is.

Segítség a szükséges függönymennyiség kiszámolásához:

Példa: 3 méter hosszú függönykarnishoz, 2.8 méter magassághoz szeretnénk fényáteresztő függönyt vásárolni. Ha bőséges ráncolást szeretnénk duplán, ha szerényebb hullámmal is beérjük másfélszeres számolással vegyünk függöny anyagot.

A fenti példánk alapján:

  1. Ha a fényáteresztő függöny 150 cm magas, dupla ráncolásnál duplán kell számolnunk a karnis szélességét, tehát 6 m széles függönyre van szükségünk, azaz 4-szer kell megvásárolnunk a szükséges magasságot, jelen esetben 4 x 2.8 méter (+ szegés) azaz 11.2-11.6 m fényáteresztő függönyt vegyünk.
  2. Ha kevésbé habos látványt szeretnénk, másfélszeres ráncolást számoljunk. Ekkor csak 4.5 m széles függönyre van szükségünk, azaz 3-szor kell megvenni a magasságot, jelen esetben 3×2.8 méter (+ szegés) azaz 8.4-8.7 m fényáteresztő függönyt vegyünk.
  3. Ha a választott függöny 300 cm magas, ez elegendő a karnis padló távolságra, így dupla ráncolásnál is elegendő 6 m (+ szegés) mennyiséget venni a függönyből.
Item added to cart.
0 items - Ft