Fényáteresztő függönyök

Függönyözésben erősek vagyunk! Profi függönyvarrás!

Sőt már karnis és függöny igények, méretek helyszíni felmérését is vállaljuk, kérésre az általunk elkészített karnisokat és függönyöket fel is tesszük. Ha szívesen igénybe venné ezt a lehetőséget – hogy mi megyünk Önhöz egy komplett szolgáltatással – keresse függönyös munkatársunkat a 06 1 282 6967 számon!

FÜGGÖNYVÁSÁR

Több ezer méter azonnal vehető, vihető, nálunk meg is varratható fényáteresztő függöny

280-300 cm magas fehér, színes, egyszínű, mintás, hímzett, organza, voile, természetes hatású  fényáteresztő függöny nagy választékban, készletről, töredék árakon!

1.890 Ft/fm-től CSAK 3.900 Ft/fm-ig

AMÍG A KÉSZLET TART!

JÓ TIPP!

KENAG SIKERTERMÉK!

A Voile függöny fehér, ekrü és sok egyéb színben, 300 cm magas, ólomzsinórral az alján.

Csak 2.350 Ft /fm

Büszkék vagyunk rá, hogy már több ezer méter voile függönyt értékesítettünk, illetve varrtunk meg magánemberek lakásaiba, óvodákba, iskolákba, irodákba.

Minden ízlésnek, stílusnak megfelelő függöny

Organza:

Lágy tapintású, magas fényű „csillogó függöny”, mely a megfelelő miliőben luxus érzetet ad. Esküvőkön mutatós dekoráció. Ezer színben kínáljuk.

Voile: (ejtsd: voál)

Matt fényű, az organzánál sűrűbb szövésű, fényáteresztő függönyanyag. 100 % poliészter. Nálunk top terméknek számít – mert a 300 cm magas változata, melynek a súlyát az aljára illesztett ólomzsinór adja – csak 1.790 Ft.

Jacquard (ejtsd: zsakard)

A jacquard fényáteresztő függönyöket leginkább csipkefüggönyként emlegetjük, mivel hasonlítanak a kézzel horgolt függönyökre, csipkékre. Újra fénykorát éli. Rusztikus, romantikus miliőbe ajánljuk. Fehér, illetve tört fehér színűek, de nagy népszerűségnek örvend a színes változatuk is. Manapság leginkább poliészter alapú műszálból készül. Ezért akinek fontos, hogy ne igényeljen a függönye vasalást ez a legjobb választás. Mosás, nedvesen felfüggesztés és a súlyánál fogva kisimul.

Sable

A sable (ejtsd: szablé) függönyöket szintén azért lehet szeretni, mert nem kívánnak vasalást. Egy kicsit durvább tapintású függöny.

Természetes alapanyagú függönyök

Pamut és len függönyöket is kínálunk. Ezek az alapanyaguk miatt már magasabb árkategóriájúak, mint a nem természetes – poliészter – testvéreik. Kedvezőbb árra akkor számíthatunk, ha a pamut és a len műszállal van keverve és akkor még könnyebb a vasalása is.

Fehér, ekrü, színes, mintás, hímzett, vitrázs, egyszerűbb, modern, klasszikus függöny kínálatunkban talál 45cm, 60 cm, 90 cm vitrázsokat és 180 cm, 280 cm 300 cm, sőt extramagas függönyöket is.

Csökkentett árú függönyök, akciók

Ha szépen, de olcsón szeretné lakását, panzióját, szállodáját, éttermét, irodáját függönyözni, jöjjön hozzánk, mi segítünk az ideális fényáteresztő függöny kiválasztásában

Készleten levő függönyeinket csökkentett árakon kínáljuk, mert ezeket a termékeinket gyári raktárkészletekből és beszállítók akciós függöny vásárain szerezzük be.

Függöny rendelés rövid határidővel

Ha készletünkön mégsem találja meg az igazit, rendelhetünk Önnek függönyt a világ több országából. Különböző függönygyárak kínálatából választhat mintasáljaink segítségével.

A mintákat haza is viheti, hogy a legmegfelelőbben dekorálhassa otthonát. Szakembereink segítenek a tervezésben és a választásban.

 

Mi ráérünk Önre!

Függönyvarrás profi módon

Függönyözzön velünk, hiszen rövid határidővel vállalunk függöny és egyéb textil termékek varrását magánvásárlók és közületek részére is.

Készítünk fényáteresztő függönyt, sötétítő függönyt, fénykizáró függönyt, vitrázsfüggönyt, római rolót, dekorfüggönyt, drapériát, díszcsíkot.

Vállalunk komplett karnis- és függöny felmérést, karnis és függöny felrakással együtt is. Keresse munkatársunkat a 06 1 282 6967 telefonszámon! 

Tanácsok függöny vásárláshoz

Mielőtt ellátogat a függöny üzletbe mérje meg a karnis hosszát.

Jó ha tudja a szükséges függöny magasságot. Ha ennek eldöntése egyedül nem megy, mi azt szoktuk kérni a vevőinktől, hogy a karnis aljától mérjen egyet a padlóig (rövidebb függönyigény esetén radiátorig/párkányig…) Mi ezek alapján már kiszámoljuk a leendő függöny hosszát.

Érdemes átgondolni, hogy milyen sűrűségű és bőségű könnyű függönyt szeretne. Hiszen nagy a választék a szinte tüllszerű teljesen áttetsző függöny és a sűrű szövésű pl. jaquard függöny között is. Ehhez mi az alábbi szempontokat ajánljuk figyelembe venni:

Szép a kilátás az ablakon át? Szeretnénk azt élvezni?

Ezesetben ritkább szövésű fényáteresztő függönyt válasszunk és/vagy kisebb bőséget számoljunk. Pl. csak a karnis hosszának dupláját vegyük meg a függönyből. Ez a dupla ráncolás.

Szeretnénk gazdag, dús dekorációt az ablakunkra az áttetsző függönyből?

Akkor bátran számoljuk a karnis két és félszeresét, vagy akár a tripláját. Így nagyon mutatós lesz a látvány

Segítség a szükséges függönymennyiség kiszámolásához:

Példánkhoz a közkedvelt és olcsó (fehér vagy ekrü színű 1.990 Ft /fm ) voile függönyünket vesszük alapul, melynek magassága 300 cm és az alján ólomzsinór van.

Példa karnisunk: 140 cm és a dupla hullámzás mellett döntöttünk. A kívánt függöny magasság legyen 254 cm.

A karnis duplája 280 cm, tehát 2,9 méter függönyt veszünk (a + 10 cm a szegésre kell) ebből a 300 cm magas függönyből mely magasságot majd 254 cm-re igazítjuk. Természetesen fent vágjuk le a felesleget, hogy alul az ólomzsinór megmaradjon. Felülre teszünk 5 cm széles ráncoló szalagot, melynek segítségével egyenletes ráncolást kapunk.

Költségeink a fenti példa és az akciós voile termékünk esetén, munkadíj nélkül:

  • voile függöny: 2,9 méter x 1.990 Ft = 5.771 Ft
  • függöny ráncoló szalag : 2,8 méter x 390 Ft= 1.092 Ft

A függöny ráncoló szalagokból különböző szélességűeket kínálnak az üzletek. A mi tapasztalatunk, hogy minél szélesebb a ráncoló, annál szebben lehet a kész függönyt karnisméretre ráncolni, a függöny látványa élvezetesebb lesz.

Munkatársaink nagy gyakorlattal varrnak, csak igényes munkát adunk át megrendelőinknek. Ha a nálunk vásárolt függönyét velünk készítteti el, mi vasalva és karnis méretre ráncolva adjuk át a függönyöket.

DEKORATŐRÖK, ESKÜVŐ DÍSZÍTŐK FIGYELMÉBE!

Nyugat-európai gyártásból érkeztek voile és organza függönyök,

csökkentett 1.900 Ft/fm áron,

ezer színben, 290 és 300 cm szélességben kínáljuk. 

 

Amíg a készlet tart!