Falvédők

Kenag-termékek, melyeket máshol nem talál meg!

A lakástextil piacon hiánycikknek számító falvédőink évek óta óriási sikernek örvendenek. Igényes-ízléses termékek elfogadható árakon! Óriási kínálatunkban főként kis szériás, egyedi darabok találhatóak, de szállodák, panziók, kollégiumok falvédő igényeit is ki tudjuk elégíteni kis költségű megoldásokkal.

Falvédőinket felül bújtatóval látjuk el, ahová lécet lehet behelyezni, így a falvédő könnyedén felerősíthető. Vásárlóink nem csak dekorálás céljából választják mutatós falvédőinket. Hálószobában, étkező falán, előszobában hőszigetelésre is jó megoldásnak bizonyulnak. Ezt az előnyét fokozva, sok falvédőnket még egy plusz hátfal béléssel is ellátjuk.

Falvédőinket felül bújtatóval látjuk el, ahová lécet lehet behelyezni, így a falvédő könnyedén felerősíthető. Vásárlóink nem csak dekorálás céljából választják mutatós falvédőinket. Hálószobában, étkező falán, előszobában hőszigetelésre is jó megoldásnak bizonyulnak. Ezt az előnyét fokozva, sok falvédőnket még egy plusz hát

Falvédőink 70×200 cm-esek, bélésesek vagy bélés nélküliek, minden esetben bújtatóval ellátottak falra erősítéshez és rojttal vagy rojt nélkül is kaphatóak.

A tartós, sűrű szövésű, jó minőségű szövetből készült falvédőink nem csak díszítő funkciókat töltenek be, de praktikus, hőfogó hatásuk miatt is közkedveltek.

Modern, rusztikus, romantikus, klasszikus mintájúak. Gyermekfalvédőink egyéb díszítő termékeinkkel, pl. díszpárnákkal is harmonizálnak.