Függöny

függöny

Függönyök minden esetre

Függöny kínálatunkban megtalálhatóak az azonnal megvásárolható csökkentett árú függönyök és a minta alapján rendelhető ezerfajta egyszerűbb és luxus függönyanyagok is.
Kínálunk könnyű fényáteresztő függönyöket, dekorfüggönyöket, és a teljes fénykizárásra alkalmas sötétítő dim out és black out függönyöket is.


MI FÜGGÖNYÖZÉSBEN IS RÁÉRÜNK ÖNRE!


Mi hiszünk abban, hogy a függönyözés legalább ugyanolyan fontos és néha hasonlóan nehéz is, mint pl. a burkolatok és bútorok kiválasztása, ezért kreatív lehetőségekkel és gazdaságos megoldásokkal is segítünk.
Rengeteg kézzel fogható ötlettel és függöny rögzítési megoldásokkal várjuk Önt üzleteinkben.
Segítünk a választásban, tanácsot adunk és mintasáljainkat kölcsön is adjuk, hogy a függönyözés helyszínén választhassa ki az igazit.
Gondolunk a kisebb pénzzel rendelkező vevőinkre és a luxus igényű látogatóinkra is. Ezért árusítunk gyári maradék készleteket töredék árakon, de bőséges kínálatunk van a luxust igénylők részére is.


FÜGGÖNYVARRÁS


Közületek nagyobb függöny megrendeléseit is vállaljuk, de megbecsüljük és ugyanolyan magas színvonalon elégítjük ki a kisebb mennyiségű függönyigényeket is.
Varrónőink tapasztaltak, értenek a munkájukhoz és főként szeretik a szépen varrt függöny miatt hálás vevőink visszajelzését, ezért nem adunk át megrendelőinknek olyan függönyt, amit mi sem tennénk fel a karnisunkra.
Az egyszerűbb, hagyományos függönyözési megoldásokon kívül szívesen tervezünk és készítünk római rolót, lapfüggönyt is.
A textil élmény fokozásához érdemes velünk készíttetni a függönnyel harmonizáló díszpárnát, ágytakarót, ágysálat esetleg terítőt.


KOMPLETT FÜGGÖNYÖZÉS SZOLGÁLTATÁS


Amennyiben a függönyözésre a legkényelmesebb megoldást szeretné választani…
Ez esetben függöny- és karnis mintáinkkal a bőröndünkben meglátogatjuk Önt. A helyszínen ötletelünk, tanácsot adunk a legmegfelelőbb függöny kiválasztásához, elmondjuk a legideálisabb rögzítési lehetőségeket.
Az árajánlatunk elfogadása után a kiválasztott karnisokat és/ vagy római roló szerkezeteket, a megfelelő méretre legyártatjuk, a függönyöket és egyéb kiegészítő textil dekorációkat elkészítjük.
Ha a továbbiakban is a kényelmes és szakszerű megoldást szeretné, munkatársaink fel is szerelik a függönyrögzítő szerkezeteket és felteszik a függönyöket.


Kattintson a linkekre és nézze meg alábbi oldalainkat, látogasson el hozzánk és bízza ránk magát:

Sötétítő függönyök
Fényáteresztő függönyök


A függönyözési szolgáltatás további részletei felől érdeklődjön személyesen üzleteinkben, vagy telefonon a 06 1 282 6967 számon, illetve a kenag@kenag.hu email-címen

Várjuk látogatását!