Viszonteladóknak

ELINDÍTOTTUK VISZONTELADÓI WEBÁRUHÁZUNKAT!

Nézze meg és regisztráljon most!

Csak nálunk kapható textilek, hatalmas választék, kedvező árak, hosszú távú, kiváló partneri kapcsolat!

Kedves Partnerünk!

Éveken át mozgóárusítás keretében látogattuk viszonteladóinkat és így juttattuk el megrendelőinkhez közkedvelt egyedi konfekcionált termékeinket.

A kereskedőkkel való személyes találkozás és kölcsönösen előnyös együttműködés 15 éve alatt sok kiváló üzleti partnert ismertünk meg és kedves ismerősre tettünk szert.

Nem feledve ennek fontosságát, de reagálva a jogos elvárásokra és a technika adta előnyöket kihasználva útjára indítottuk viszonteladóinknak létrehozott webáruházunkat!

Érdemes gyakran benézni hozzánk, mert nap-mint nap újabb és valóban csak tőlünk megvásárolható textiltermékeket kínálunk:

  • konfekcionált termékeket
  • méteráras textileket
  • töltőanyagokat
  • vendéglátós és háztartási textileket.

Sok más mellett főként belga alapanyagokból gyártott díszterítőket, díszpárnákat, falvédőket, ágytakarókat, vendéglátáshoz használt textiltermékeket, töltőanyagokat talál üzletünkben, de a méteráron vásárolható áruink polcai is hamar feltöltésre kerülnek.

Viszonteladói hozzáférés igénylése:

A viszonteladói hozzáférés igényléséhez regisztráljon a megfelelő adatai megadásával és már válogathat is a minőségi, kedvező árú, igazi Kenag-termékek között!

Kérdés, vagy probléma esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 282 6967-os telefonszámon, keresse Fodor Attilát, vagy Szőke Mártát, vagy írjon mailt: kenag@kenag.hu

Minden kedves Partnerünknek jó válogatást és sikeres üzletet kíván a Kenag Kft. csapata!

Item added to cart.
0 items - Ft