Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!

Függönyök minden esetre!

A Kenag Textil kiváló függönyözési lehetőségeket kínál Önnek is a pénztárcabarát megoldásoktól a luxus kategóriájú függönyökig!

Kezdje 2018-at 18 %-os árengedménnyel!

Januárban 1000 függönyből választhat 18% kedvezménnyel üzleteinkben. Fényáteresztő, sötétítő vagy dekorfüggönyök országosan is elismert választékban a Méta Centrumban!


Ne szalassza el a lehetőséget, függönyeit rövid határidővel el is készítjük! Továbbá karnisait és függöny kiegészítőit is kiválaszthatja széles választékunkból.

Boldog új esztendőt és meleg barátságos otthonokat kívánunk 2018-ra!

Kedves Vásárlóink!

2018-ban még nagyobb függöny kínálattal várunk mindenkit! A Méta utcai üzletünkben megnyitottuk 140 m²-es függönyszalonunkat, ahol hatalmas választékban talál ezerfajta függönyt, rengeteg kézzel fogható ötletet, függönyrögzítési megoldást. Kivarrt mintafüggönyeink segítenek a választásban, "ezerféle" mintasál, és segítőkész hozzáállás vár mindenkit a Méta Centrumban, a Kenag Textilnél! Ne hagyja ki, függönyözzön velünk idén is!

Rövid határidővel vállalunk függöny és egyéb textil termék varrást magánvásárlók és közületek részére is.

További információ és árajánlat kérés itt: szolgaltatas@kenag.hu

Fényáteresztő függönyöket, sötétítő függönyöket – és ezek csoportjába tartozó – fénykizáró, úgynevezett black out vagy dim out függönyöket, dekorfüggönyöket, vitrázsfüggönyöket kínálunk.

Hagyományos, klasszikus, illetve a mai legfrissebb trendeknek megfelelő anyagok közül válogathat.

Mindezt úgy, hogy a készleten levő függönyök között sok csökkentett árú terméket is talál. Ezeket függönygyárak rendelésen felüli maradék, úgynevezett stock készleteiből szerezzük be.

Több évtizede ismernek minket így az országban: a „Kincsesbánya”, ahol minden vásárló megtalálhatja elképzeléseinek, álmainak és leginkább pénztárcájának megfelelő textíliáját.

A kiállításokon gyűjtött tapasztalatainknak megfelelően majdnem ezer függönymintával (mintasállal) várjuk vásárlóinkat. A minták alapján kiválasztott függönyöket már pár napon belül át tudjuk adni megrendelőinknek.

Tudjuk, hogy nem könnyű a függönyválasztás, ezért az eladók tanácsán kívül lehetővé tesszük a függöny mintasálak hazavitelét is, hogy a helyszínen lehessen jó döntést hozni a függönyválasztást illetően.

Függönyrögzítés, karnis:

Az idei évtől már nagyobb hangsúlyt fektetünk a függönyrögzítések kínálatára is.

Hazai műhelyben egyedi méretre készített termékeink:

Ezeket a termékeinket önállóan, de teljes rendszerben is megvásárolhatja, a rögzítéshez szükséges minden kellékkel együtt.

Függönyvarrás:

Varrodánkban minden rendszerre megvarrjuk a vásárlóink által választott függönyt.

Kedves Látogató! Kereskedésünk flamand textilgyárak raktárkészleteiből, rendelésen felüli termeléseiből kínál színvonalas textil termékeket töredék árakon. Termékeink egyedisége miatt, az óriási választék ellenére nem biztos, hogy épp a jelenlegi képeken látható termék még kapható. Igyekezetünk ellenére a hatalmas kínálat és annak gyors változása miatt a termékeket lehetetlen lenne mind bemutatni illetve aktualizálni. Az aloldalak kínálatunk hangulatát próbálják tükrözni, és abban biztosak vagyunk, ha ellátogat üzleteinkbe, nem éri csalódás. Vevőink 95 %-a elégedetten távozik. Várjuk Önt is!

Olvassa friss híreinket közösségi oldalainkon

Kenag a Facebook-on


Kenag a Google Plus-on


Kenag Lakástextil
Visit Kenag Lakástextil's profile on Pinterest.