Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!

Exkluzív függöny kollekció

A Kenag Textil luxustermékei

Tekintse meg bővülő termékkínálatunk legújabb kincseit, osztályon felüli függöny kollekciónk egyedi darabjait.

A Kenag Textil terméklistáját 2016 őszén kiegészítettük egy új, exkluzív kategóriával. Kincsesbányánkban továbbra is mindenki megtalálja kedvenc „filléres” termékeit, valamint ezentúl is töredék árakon juthat hozzá egyedülálló belga lakástextilekhez, bútorszövetekhez. Mostantól azonban hagyományos termékeink mellett, vevőkörünk egy részének igényeit kielégítendő, különleges újdonságokkal készültünk!

Luxuskategóriájú függönyeink között mindenki megtalálhatja a saját ízlésének, vágyainak megfelelőt. A Méta utcai áruházunkban található új, látványos függönyszalonunkban ízelítőt is kaphat az első osztályú sötétítők, dekoranyagok, black-out függönyök, luxushatású textilek és fényáteresztő függönyök hangulatából. Változatos stílusok, minták, anyagok és színek. A minőség és az egyediség azonban garantált.

Mintasálainkról 4-6 napos rendelési idővel választhat az egyedülálló termékekből. Eladóink szívesen állnak rendelkezésére a szükséges mennyiséget és kiegészítőket illetően. A függönyözéshez elengedhetetlen karnisok világát szintén megismerheti függönyszalonunkban, segítségünkkel pedig kiválaszthatja a legjobb megoldást otthonába.

Mindezek mellett természetesen továbbra is igénybe vehető VARRODAI SZOLGÁLTATÁSUNK, így biztosítva, hogy a kész „függönycsodát” akár a rendeléstől számított 1-2 héten belül otthonában élvezhesse. A képek magukért beszélnek, ha első osztályú luxusra vágyik, a Kenag Textillel nem tévedhet!

Amennyiben a képek felkeltették érdeklődését, tekintse meg tehát függönyszalonunkat, ahol 140 m²-en talál kézzel fogható ötleteket, enteriőröket, karnis és függöny megoldásokat.

Várja Önt is sok szeretettel a Kenag Textil csapata!

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal:

Kedves Látogató! Kereskedésünk flamand textilgyárak raktárkészleteiből, rendelésen felüli termeléseiből kínál színvonalas textil termékeket töredék árakon. Termékeink egyedisége miatt, az óriási választék ellenére nem biztos, hogy épp a jelenlegi képeken látható termék még kapható. Igyekezetünk ellenére a hatalmas kínálat és annak gyors változása miatt a termékeket lehetetlen lenne mind bemutatni illetve aktualizálni. Az aloldalak kínálatunk hangulatát próbálják tükrözni, és abban biztosak vagyunk, ha ellátogat üzleteinkbe, nem éri csalódás. Vevőink 95 %-a elégedetten távozik. Várjuk Önt is!

Olvassa friss híreinket közösségi oldalainkon

Kenag a Facebook-on


Kenag a Google Plus-on


Kenag Lakástextil
Visit Kenag Lakástextil's profile on Pinterest.